October 21, 2012
I haven't done much this weekend.
Mostly I've been cooking. Today I made this avocado pasta that everybody in Finland seems to be raving about at the moment. It's told that when the guy who came up with the recipe served the pasta to his future wife for the first time, she felt like crying because it tasted so good. Well, I ate my serving by myself by the computer, and didn't feel like crying. It was that good.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Mä tein kans tätä ihan jälkijunassa. Limetti tais olla liian iso, koska koko homma maistu pelkästään limetille. Tuli semmonen hampaat syöpyy -fiilis ja turtuminen, ihan kun söis semmosia kirpeitä karkkeja liikaa.
ReplyDeleteOho! Täällä on yritetty kommentoida, enkä mä oo mitään huomannu! Mun pastasetti ei kans ollu ihan reseptin mukainen, puuttui muistaakseni ainaki persilja ja juustokin oli väärää. Mut kylhän sitä silti söi.
DeleteArmastin tätä uljasta blogia liebster-tunnustuksella! :)
ReplyDeletehttp://goingtorain.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html
Ooh la laa! Kiitos, Hanna! :)
Delete