October 21, 2012

I haven't done much this weekend.


Mostly I've been cooking. Today I made this avocado pasta that everybody in Finland seems to be raving about at the moment. It's told that when the guy who came up with the recipe served the pasta to his future wife for the first time, she felt like crying because it tasted so good. Well, I ate my serving by myself by the computer, and didn't feel like crying. It was that good.

4 comments:

  1. Mä tein kans tätä ihan jälkijunassa. Limetti tais olla liian iso, koska koko homma maistu pelkästään limetille. Tuli semmonen hampaat syöpyy -fiilis ja turtuminen, ihan kun söis semmosia kirpeitä karkkeja liikaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oho! Täällä on yritetty kommentoida, enkä mä oo mitään huomannu! Mun pastasetti ei kans ollu ihan reseptin mukainen, puuttui muistaakseni ainaki persilja ja juustokin oli väärää. Mut kylhän sitä silti söi.

      Delete
  2. Armastin tätä uljasta blogia liebster-tunnustuksella! :)
    http://goingtorain.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html

    ReplyDelete